18 Eylül 2011 Pazar

Cici kız Emma Stone

Crazy,stupid,love filmini henüz izleme fırsatı yakalayamadım ama filmin cok eglenceli olduguna dair duyumlar aldım.İzlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada filmin oyuncularından Emma Stone'un yıldızı da,moda konusundaki basarısı da hızla yükseliyor.MTV Movie Awards törenine bu sezonun modası olan dantel bir Bottega Veneta elbise ile katılan oyuncu hem sade,hem kibar,hem cici,hem de çok zarif olmuş!



Bu görüntüyü daha uygun fiyata yakalamak isterseniz ve internetten alışveriş yapmayı sevenlerdenseniz Saks fifth avenue adresindeki Monique Lhullier dantel elbiseyi kacırmayın derim!(üstte) Hem sade hem göz alıcı olmayı bilenlere..

12 Eylül 2011 Pazartesi

PRADA MAGAZASI



Rodeo Drive'daki Prada magazası görkemli cephesiyle dikkat çekiyor.Magazanın giriş genişligi yaklaşık 15.5 metre.Hemen girişte yer alan ahşap merdivenler magazanın ürünlerini teşhir etmek için vitrin görevi görüyor.

Magazada camdan,aluminyuma,ahşaptan mermere ve adını bilmedigim sünger benzeri degişik bir ürüne kadar pek çok malzeme kullanılmış.


Üst alan,asma kat olarak tasarlanmış ve magazadaki ferahlık hissi devam ettirilmiş.Mimarı Rem Koolhaas olan bu magaza görülmeye deger.


İYİ KIZ OLMAKTAN SIKILDIYSANIZ,BU SEZON KÖTÜ KIZ OLMANIN TAM ZAMANI!

Vazgeçilmez renkler arasındadır SİYAH.Kolayca kombin edilir,risksizdir ve herkese yakışır.Tabii bir dezavantajı da vardır ki eger yeterince farklı ve yaratıcı parçalar kullanmazsanız hep aynı kıyafetleri giyiyor izlenimi uyandırırsınız ne yazık ki..Bu sezon siyah tasarımlar danteller,tüller,deriler,payetler ve zımbalarla süslenip kötü kızlar olarak podyuma çıktılar.Bu sezon kötü kız olmak hiç olmadıgı kadar keyifli olacak gibi gözüküyor ne dersiniz?

 HELMUT LANG,Asimetrik tasarımlarıyla siyahı sekillendirmiş..
 BALMAIN,Payetlerle ışıltı katmış
EMANUEL UNGARO,Siyahı desenlerle renklendirmiş..
PHILLIP LIM,Zımbalarla asileştirmiş..
EMILIO PUCCI,Dantellerle gothik bir hava vermiş..

10 Eylül 2011 Cumartesi

ŞİŞELERİ UGRUNA ALINACAK PARFÜMLER

1.Vera Wang - Love Struck


2.Marc Jacobs - Oh Lola


3.Katy Perry - Purr


SONBAHAR TRENDLERİ


Bu sezon pembe ve mor rujlar ön planda olacakmış.Şeker gibi dudaklara var mısınız?


Brooke Shields'in kaşları gibi kalın ve dogal görünümlü kaşlar geri dönmüş.Herkese yakışır mı dersiniz?
Altının ihtişamı gözlerde..Parlamaya hazır mısınız?


Uzun elbise ve etekler bu sezonda gözde olacakmış.Ben sonbahar renklerini taşıyan bu FREE PEOPLE-Paisley dress'e bayıldım.Siz ne dersiniz?


Dantel ve tül bu sezonun olmazsa olmazlarından!Cesaretiniz var mı?


Yazın neon renklerini sonbahara da taşıyoruz..Yardımcı olur musunuz?


Ve bu sezonun renk tonları 1.Hardal rengi

2.Kızıl kahve ya da başka bir deyişle pas rengi


3.Yeşilin bu güzel tonu

Hepsi de çok baştan çıkarıcı.Degişime hazır mısınız?